Предложение за брак

Ако смятате, че е дошъл момента да заживеете на семейни начала с любимия човек и сте напълно убедени, че искате да прекарате остатъка от живота си с него, ще трябва да направите своето предложение за брак.
Преди всичко това да се случи е необходимо добре да помислите как ще направите самото предложение.
Въпреки, че на пръв поглед няма нищо трудно в това да изречеш думите „Ще се омъжиш/ожениш ли за мен”, предложението за брак е едно от най-трудните начинания за повечето хора по света.
Това е така защото, макар и да сте заедно с човека, когото обичате от много дълго време, винаги съществува дори малка вероятност да получите отрицателен отговор.
В такъв случай не трябва да се заблуждавате, че половинката Ви може да не се е съгласила на предложението Ви за брак, защото не сте го направили както трябва и не сте се постарали достатъчно.
Зад отрицателния отговор могат да се крият най-различни мотиви, като например, че половинката Ви още не е готова за тази решителна крачка в живота. Може би смята, че още не е дошъл момента, в който да мине под венчилото и още куп други мотиви.

Но повярвайте със сигурност последното нещо, за което може да получите отрицателен отговор е това, че не сте били достатъчно оригинални в предложението си за брак.
Разбира се не е без значение как ще го направите.
В никакъв случай не трябва да подхождате с безразличие към предложението и да го направите,докато седите на дивана и гледате телевизия. Ще сгрешите и ако Ви е страх да изречете тези прости думички и сте решили да кажете това, което чувствате към любимия си човек като му направите предложение за брак в социалната мрежа.
Това са два от най-ужасните начина, по които може да предложите брак на своята половинка.
Така вместо след време да разказвате на децата и внуците си как сте предложили брак на любовта на живота си, ще трябва да премълчите от срам.
Ако искате да имате един мил и красив спомен, към който да се връщате всеки път, когато стане дума за брак, то постарайте се да измислите такова предложение, с което да докоснете сърцето на любовта си.
Не е задължително да предложите брак на половинката си като по филмите.
Вашето предложение трябва да бъде истинско и от сърце, с което да покажете колко много я/го обичате и че сте готови да прекарате остатъка от живота си с нея/него в добро или зло.
Ако все още не Ви е хрумнало нищо оригинално ние като видео оператор и фотограф, споделили и заснели най-щастливите и романтични мигове на много двойки ще се радваме да помогнем с различни идеи.
Можем да увековечим за Вас този прекрасен момент като заедно организираме заснемането на предложението на видео и снимки.
Бихме могли да използваме скрита камера или да се приближим до вас по даден сигнал.
Тези снимки и видео ще поставят едно прекрасно начало на Вашите семейни фото и видео албуми.

 

Всички статии, текстове и снимки на сайта www.100usmivki.com са обект на авторски права.

Ползването или разпространението им без наше писмено съгласие е забранено!

Сподели страницата