Видеозаснемане на сватба


Сватбата е радостно събитие, което всеки преживява отново и отново. Филмовият разказ ще ви позволи денят на вашата сватба да остане незабравим години след това.

Ще съпреживеете с идните поколения сватбеният ви ден, ще слушате гласовете на любими хора и музиката, на която сте се веселили. Видеооператорът ще улови много неща, които сте пропуснали, ще проследи и отрази всички ритуали, както и всичко интересно и забавно.

Не по-малко важен от сватбеното видеозаснемане е и видеомонтажът. Има красиви сцени, в които се чува единствено градския шум и ние ще озвучим с ваша любима музика. Освен дългия и подробен вариант на филма, може да поръчате и кратка, съкратена версия или видеоклип с любимата ви песен. :


Към страницата с цени

Сватбена фотография


Натрупахме богат и дългогодишен опит в заснемането на сватбени и семейни тържества, рождени дни, фирмени мероприятия и други събития, но си признаваме, че "СВАТБАТА" е нашата голяма любов.

Основната ни цел е да отразим по най-красив начин най-щастливите Ви мигове, за да може след време разглеждайки снимките отново и отново да почувствате прекрасните емоции на сватбения ден. Ще проследим в пълен репортаж цялото събитие, ще направим снимки за спомен с роднините и приятелите и най-важното ще заснемем вашата сватбена фотосесия.

Предлагаме богат асортимент от фотоалбуми и фотокниги. Сватбеният албум е скъпоценност, запазила за поколенията лица и настроения от най-щастливото събитие в живота на човек. Албум, на страниците на който вие ще останете завинаги млади, красиви и безкрайно щастливи, който ще разглеждате години след сватбения ден, заедно с Вашите деца, внуци и правнуци.


Към страницата с цени