Фото Галерия и снимки от фотосесии

Фотографията съживява спомена за вашите щастливи мигове!
Обичате да се снимате? Тогава флиртувайте с обектива! Можете да импровизирате, да се смеете, радвате, да правите смешни физиономии.
Не обичате да се снимате? Не е проблем, не мислете за това дали сте позирали добре за някой портрет, защото от "100 Усмивки" ще направим достатъчно снимки, за да сме сигурни, че имаме добър кадър от всеки един момент.
Искате различна фотосесия или заснемане на продукт?
Споделете с нас Вашето желание, а ние ще изготвим индивидуален план, за да отговорим на очакванията Ви. Фокусираме се върху детайлите и обичаме предизвикателството. Изпълняваме и конфиденциални поръчки.
Свържете се с "100 усмивки" на посочените контакти. Заповядайте на неангажираща среща в удобно за вас време, за да видите още от работата ни.

Сватбена Фотография

Фотографът ще заснеме хронологично всички детайли от сватбата, от подготовката на младоженците до рязането на тортата. Ще имате снимки от интериора и екстериора на дома, ритуалната зала, църквата, ресторанта, с всеки гост от сватбата. За сватбената фотосесия е важно да отделите достатъчно време и желание, защото това ще бъдат най-красивите снимки, отразяващи вашето щастие. Това е времето за разходка, когато ще се измъкнете от суматохата и далеч от всичко и всички, пременени в сватбените си дрехи ще се насладите на любовта си. По време на фотосесията ще изберем интересни обекти пред които да позирате, ще ви напътстваме и ще Ви предразположим да се веселите. Колкото по-истински и силни емоции показвате, толкова по-интересни ще са снимките. Не забравяте, че ако наемете видеооператор от "100 усмивки", ще получите ПОДАРЪК - видео клип от фотосесията.
Предлагаме богат асортимент от фотоалбуми. Избраните от Вас снимки ще ги оформим във фотокнигата, която ще запечата Вашето щастие и усмивките на Вашите родители, роднини, приятели и гости.
За стандартнта сватба от 10 часа сме подготвили сватбени пакети "Стандарт" и "Екстра" като към тях може да добавяте допълнителни услуги.

Галерия снимки от абитуриентски бал, Свето Кръщение, фотосесия, арт фотография

По желание на клиента може да направим само фотосесия или заснемане на цялото събитие.
Дали поводът за празника е абитуриентски бал, Свето Кръщене, рожден ден или друго събитие, снимките от професионален фотограф ще напомнят за вълнението и приятните емоции от този ден.
Разполагаме с професионална техника и различни обективи, с които може да изпълним модните тенденции.
При нас може да поръчате и фотоалбум с твърда или кожена корица в цвят и големина по Ваш избор.